Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Γραμμή Παραγωγής

Η Co. τεχνολογίας Rion Shenzhen, ΕΠΕ (απότομα για «RION») είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που αφιερώνει στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, και τις πωλήσεις inclinometer, τρισδιάστατος αισθητήρας πυξίδων, επιταχύμετρο, γυροσκόπιο, βόρειος ανιχνευτής, IMU, INS και ούτω καθεξής.

Shenzhen Rion Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

RION έχει την ισχυρή ομάδα λογισμικού και υλικού.

Shenzhen Rion Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Shenzhen Rion Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Όσον αφορά στο υλικό, η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με 30 είδη προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και δοκιμής, όπως οι μαρμάρινες πλατφόρμες δοκιμής, η αίθουσα υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, η υπερβολικά χαμηλή αίθουσα θερμοκρασίας, η ενιαία/τριαξωνικός περιστροφική πλάκα, οι πολλαπλάσιοι μεγάλης ακρίβειας αυτόματοι συντάσσοντας ευρετήριο πίνακες, οι πίνακες δόνησης κλονισμού, ο non-magnetic πίνακας βαθμολόγησης 3 άξονα και ο όχημα-συγκεκριμένος δυναμικός εξοπλισμός δοκιμής και ούτω καθεξής.

Shenzhen Rion Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Όσον αφορά στο λογισμικό, οι τεχνικές θέσεις πυρήνων καταλαμβάνονται από τους απόφοιτους φοιτητές και τους διδακτορικούς σπουδαστές. Με βάση το δορυφόρο ΠΣΤ + την αδρανή ναυσιπλοΐα INS, την τήξη στοιχείων αλγορίθμου και άλλες τεχνολογίες, αναπτύσσουν και σχεδιάζουν τη top-class τοποθέτηση και ενσωματωμένο το αζιμούθιο σύστημα ναυσιπλοΐας, το IMU, inclinometer, την τρισδιάστατη αντιμαγνητική πυξίδα, το επιταχύμετρο, το γυροσκόπιο, το βόρειο ανιχνευτή, και άλλα προϊόντα.

 

OEM / ODM

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

Ε & Α

Οδηγώντας από περισσότερο από τα μέλη πυρήνων εμπειρίας 20 ετών, Rion, με την έδρα Shenzhen, το κέντρο Ε&Α Shenzhen, το γραφείο του Πεκίνου, το γραφείο της Σαγγάης και το γραφείο Xi'an ως εθνικό δίκτυο, τους διανομείς στο UK, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα, τη Γαλλία, την Ινδία και την Ισπανία ως διεθνές δίκτυο, θα συνεχίσει να προωθεί, θα αναβαθμίσει και θα εξυπηρετήσει τη βιομηχανία αυτοματοποίησης.

Shenzhen Rion Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Shenzhen Rion Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Shenzhen Rion Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Shenzhen Rion Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Shenzhen Rion Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4
Shenzhen Rion Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Alice Du
Τηλ.: : 86-15625295088
Φαξ : 86-755-29761269
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)